Forældresamarbejde

Samarbejde, bestyrelse og kontaktforældre.

Eftersom de fleste mindre børn i Danmark går i institution, er det vigtigt, at forældre og det pædagogiske personale i institutionerne har et godt samarbejde.

Her i Æblehaven går vi utroligt højt op i, at jeres barn trives, udvikles og har en tryg hverdag. Derfor er dette fokusset, når jeres barn er i daginstitution. Men overordnet set er vi fælles om det ansvar, at give børnene de bedste forudsætninger for at de har det godt og trives.

Vi vil meget gerne fortælle jer, hvordan jeres barn har haft det den pågældende dag i daginstitutionen. Og derfor sætter vi pris på små samtaler om jeres barn, når de bliver afleveret og hentet. På samme måde vil vi sætte pris på at få informationer om, hvordan jeres barn har det derhjemme, og om der er andre betydningsfulde ting, vi bør vide for, at vi kan give jeres barn den bedste dag i institution.

I Æblehaven gør vi også brug af AULA til at kommunikere med jer som forældre. Herinde ligger det pædagogiske personale billeder og beskeder ud, hvor I som forældre sammen med jeres barn kan se, hvad vi har lavet den pågældende dag. Dette giver jer rig mulighed for at følge med i jeres barns hverdag. Det er også herinde, vi kontakter jer eller skriver vigtige beskeder, hvis ikke I bliver ringet op via telefonen - på samme måde kan I også kontakte os.

Da stamkortet med jeres personlige oplysninger såsom, navn, adresse, telefonnummer fremgå digitalt på AULA, er det vigtigt, at disse oplysninger er opdateret.

Sådan samarbejder vi med forældrene

Luk alle
Udfold alle
Tegnet frise af forskellige situationer med børn i leg